390,- per person for fjøl med snacks og konsertbillett

Brosundet etter 6 er et fersk tilskudd til byens allerede rike musikkliv. Den unike atmosfæren i hotellets stuer gir et helt særegent musikals uttrykk. Vi inviterer til akustiske konserter med levende instrument og det er rom for både unge talenter og erfarne musikere. Apotekergata No. 5 serverer en smakfull fjøl med oster og spekemat fra Butikken og surdeigsbrød og snacks fra restauranten.

Butikken vår på hjørnet holder langåpent til kl 19 og du kan fortsette kvelden med middag hos Apotekergata No. 5 eller nyte kvelden i stuene på hotellet.

Arrangementet starter kl 18 med konsert fra ca kl 19.

Emilie Malene

Emilie Malene er en 19 år gammel debuterende artist fra Ålesund, og vinner av Musikkprisen 2021. Hun er for øyeblikket aktuell med sin debutsingel «Won't Change», en låt hun skrev da hun var 16 år gammel. Musikk har alltid hatt en stor rolle i livet til Emilie Malene. Korps, kor og storband var alle sentrale i hennes utvikling som artist. De siste tre årene har hun gått musikklinja på videregående, og er nå boende i Ålesund for å fokusere på sin egen musikk gjennom skriving, innspilling og live-konserter. Emilie Malene vil dele akustiske versjoner av sine egne låter.