390,- per person for fjøl med snacks og konsertbillett

Brosundet etter 6 er et fersk tilskudd til byens allerede rike musikkliv. Den unike atmosfæren i hotellets stuer gir et helt særegent musikals uttrykk. Vi inviterer til akustiske konserter med levende instrument og det er rom for både unge talenter og erfarne musikere. Apotekergata No. 5 serverer en smakfull fjøl med oster og spekemat fra Butikken og surdeigsbrød og snacks fra restauranten.

Butikken vår på hjørnet holder langåpent til kl 19 og du kan fortsette kvelden med middag hos Apotekergata No. 5 eller nyte kvelden i stuene på hotellet.

Arrangementet starter kl 18 med konsert fra ca kl 19.

Chapped

Chapped er en musikkduo fra Ålesund med mye å by på. Duoen møttest på musikklinja ved Fagerlia VGS og begynte å skrive og produsere musikk allerede i første klasse. Etter kort tid tok de en pause fra musikkproduksjonen for å fokusere på andre individuelle prosjekt. Et par måneder før Coronaen slo til, satte de seg ned i musikkbrakka utenfor skolen hvor Jon lekte seg å pianoet og Emma fulgte på med improvisert tekst. Allerede etter første vers de spilte i lag forstod de at dette var veien de skulle gå. Duoen har mye og god erfaring fra musikklivet og kan tilby hvilken som helst sjanger du måtte ønske. De har begge også god forståelse over scenen og kaprer lett oppmerksomheten og ørene til publikum.