390,- per person for fjøl med snacks og konsertbillett

Brosundet etter 6 er et fersk tilskudd til byens allerede rike musikkliv. Den unike atmosfæren i hotellets stuer gir et helt særegent musikals uttrykk. Vi inviterer til akustiske konserter med levende instrument og det er rom for både unge talenter og erfarne musikere. Apotekergata No. 5 serverer en smakfull fjøl med oster og spekemat fra Butikken og surdeigsbrød og snacks fra restauranten.

Butikken vår på hjørnet holder langåpent til kl 19 og du kan fortsette kvelden med middag hos Apotekergata No. 5 eller nyte kvelden i stuene på hotellet.

Arrangementet starter kl 18 med konsert fra ca kl 19.

Rikke Lie

Rikke Lie fra Ålesund er en sanger og låtskriver med en svært særegen stemme. Stemmen og stilen er beskrevet som Melissa Horn møter Melody Gardot møter Colby Caillat. Flere vil kunne kjenne igjen Ålesundsjenta fra tidligere deltakelser i blant annet X-Factor, MGP og Beat for Beat. Rikke vil by på deilig førjulsstemning og fremføre egne tolkninger av nøye utvalgte julefavoritter på norsk og engelsk. Publikum kan vente seg en svært stemningsfull aften med musikalske perler.