390,- per person for fjøl med snacks og konsertbillett

Brosundet etter 6 er et fersk tilskudd til byens allerede rike musikkliv. Den unike atmosfæren i hotellets stuer gir et helt særegent musikals uttrykk. Vi inviterer til akustiske konserter med levende instrument og det er rom for både unge talenter og erfarne musikere. Apotekergata No. 5 serverer en smakfull fjøl med oster og spekemat fra Butikken og surdeigsbrød og snacks fra restauranten.

Butikken vår på hjørnet holder langåpent til kl 19 og du kan fortsette kvelden med middag hos Apotekergata No. 5 eller nyte kvelden i stuene på hotellet.

Arrangementet starter kl 18 med konsert fra ca kl 19.

Angelica Storøy

Angelica Storøy er en av byens mange unge, lovende artister. Hun er en 19-åring med glimt i øyet, og som virkelig elsker hvert sekund hun får stå på scenen. For tiden går Angelica på Musikkfolkehøyskolen Viken i Gjøvik. Et spennende år, hvor hun får utvikle seg innenfor musikk. Når sjansen byr seg, tar hun med glede turen innom hjembyen for å dele nye akustiske versjoner av både egenskrevne og covrede låter. Hun kan love at hun kommer til å dele både nytt materiale og musikkglede, og gleder seg til å se deg på Brosundet den 03. Februar