390,- per person for fjøl med snacks og konsertbillett

Brosundet etter 6 er et fersk tilskudd til byens allerede rike musikkliv. Den unike atmosfæren i hotellets stuer gir et helt særegent musikals uttrykk. Vi inviterer til akustiske konserter med levende instrument og det er rom for både unge talenter og erfarne musikere. Apotekergata No. 5 serverer en smakfull fjøl med oster og spekemat fra Butikken og surdeigsbrød og snacks fra restauranten.

Butikken vår på hjørnet holder langåpent til kl 19 og du kan fortsette kvelden med middag hos Apotekergata No. 5 eller nyte kvelden i stuene på hotellet.

Arrangementet starter kl 18 med konsert fra ca kl 19.

Elliot Lorgen

Elliot Lorgen er en 20 år gammel artist fra Ålesund. Slapp min første låt, "thirteen days" tidligere i høst og har flere nye sanger på vei. Elliot begynte med fiolin i 2. klasse og har siden da alltid spilt musikk, fra trompet og korps til piano, gitar og låtskriving. Når går han på musikklinja på videregående, hvor han har fått spille og samarbeidet med mange dyktige musikere og utviklet meg som artist. Veien videre er fokusere på egen låtskriving og produsering, og vil forhåpentligvis få jobbe med musikk resten av livet. Vi er stolt av å presentere et ungt talent på Hotel Brosundet.