Charles "Champagne Charlie" Heidsieck dro til USA og bygde opp sitt firma, deretter kom Nord- og Søramerika i krig og Charlie ble beskyldt for å være en fransk spion når han hentet betaling for flaskene sine.  Han dro derfor hjem til Champagne og startet på nytt.

I dag er Charles Heidsieck et av de virkelig gode Cahmpagne-husene, og fra begynnelsen av 80-tallet har de "Crayere collection" i en kjeller ca 30 m under bakken med millioner av Champagneflasker.
Disse er tilberedt på de beste årgangene av Chardonnay-druen "Blanc de Millionaires".

Funfact

Verdens dyreste champagne på 275 000 dollar "Forlis 1907 Heidsieck" ble smuglet til Russland i 1916 av "Jönköping", men ble oppdaget av tyskere og kastet i havet før skipet ble sprengt. 1997 fant man flaskene igjen og fikk dem opp fra havet. Kan de drikkes? Ja, på 60 meters dyp er det 6 atmosfæretrykk, det samme som i en flaske champagne, dvs. at de er helt i orden. 4°C og alltid mørkt og stille. Det er derfor de blir kalt «Sleeping Beauties"

Bestill bord: hei@apotekergata5.no T: 70 11 45 00 750, - per person for mat 750, - per person for drikkepakke 450, - per person for Masterclass kl 17.00 Middagsspisende gjester har halv pris på Masterclass