Det er ikke hver dag de klimatiske forutsetningene tilsier at man kan sitte ute her oppe på nordvest kysten, men de dagene det ligger til rette for dette finnes det ingen andre steder du heller vil være.

Meny

Endringer i menyen kan forekomme grunnet tilgjengelighet.

Småretter

Grilla sjøkreps

aromater - smør
65,- pr 100 gram sjøkreps
Allergener: M, Sk

Reker

sitron - majones - brød
250,- pr liter
Allergener: Sk, E

Fiskesuppe

fisk - grønnsaker - skalldyr
175,-
Allergener: B, Sk, F, M, G

Salat «Waldorf»

kylling - druer - selleri - kraftkar
175,-
Allergener: N, E, M, Sn

Større retter

Dagens fisk

225,-
Allergener: F, M, E, Sk

Dagens kjøtt

225,-
Allergener: M, E, G

Søtt

Panna Cotta

lokal frukt - bær
125,-
Allergener: M

Lokale oster

honning - knekkebrød
175,-
Allergener: M, Se

Mandag - Lørdag 12-22 Lunsjservering 12-15

Vi legger til arrangementer fortløpende så følg oss her og på Facebook og Instagram.

november

Beaujolais Nouveau Dagen!

torsdag, 21 november. 18.00, Butikken

I Frankrike feires sesongens første vin den tredje torsdagen i november, som er Beaujolais Nouveau Dagen. Vi henger oss på denne kvelden og serverer et utvalg Boujalais Nouvo på glass i butikken sammen med Franskinspirert fingermat som tradisjonelt passer til denne typen vin.

januar

Mortlach Whiskey Middag

torsdag, 16 januar. 18.00, No. 5

Whiskey middag med Mikael Lunden Vi serverer en velkomstcoctail med tilhørende snacks, og deretter en spennede meny satt sammen med nøye utvalgte Whiskey.

Champagne Charlie – Champagnesmaking

torsdag, 23 januar. 17.30, No. 5

Champagnemiddag med Maxime Watelet fra Charles Heidsieck