No. 5

Restauranten med topografisk meny, på en velkjent adresse.

Den norske naturen er både hensynsløs og krevende. Men den er også sjenerøs. Som kokker er det vanskelig å ikke bli begeistret av den lokale bonden, fiskeren og jegeren. Som, til tross for de krevende forholdene, gir oss brutalt gode råvarer. Med dette som utgangspunkt, ønsker vi å vise deg hva det Sunnmørske kjøkken kan være. Fra høyeste topp til dypeste hav - og alt i mellom. Vi vil gi deg en topografisk meny. En meny der naturen dominerer, og årstider dikterer. Vi håper vi har lykkes med å gi våre produsenter den oppmerksomhet og respekt de fortjener, presentert gjennom teknikker, ingredienser og inspirasjon fra hele verden.

Meny

Topografisk meny

hele menyen
kr 695,-

Drikkepakke

kr 650,-

DYPET

Rognkjeksrogn
Hvite Asparges – Gressløk – Reddik

FJORD

Prinsefisk 2020
Norske asparges – Ferske erter – Sauce Allemande – Fjordreker

FJELL

Tartar på Reinsdyr
Ramsløk – Selleri – Hasselnøtter

LAVLAND

Helstekt And
Smørkokt nepe – Nykål – Szechuan

ÅKER

Jordbær
Fløte fra Røros – Bergpepper – Rognebærskudd

Tilvalg

HAVBUNN

Sjøkrepshale
Fersk pasta – Estragon – N’duja
225,-

BEITEMARK

Fønix fra Stavanger Ysteri
Mandler – Tyttebær – Butare
175,-

Vinmeny

Apotekergata No. 5 er kjent for sitt utvalg gode viner. Ta en titt i vårt vinkart.

Åpningstider

Onsdag - Lørdag 18 - 22