Om maten

Den norske naturen er både hensynsløs og krevende. Men den er også sjenerøs. Som kokker er det vanskelig å ikke bli begeistret av den lokale bonden, fiskeren og jegeren. Som, til tross for de krevende forholdene, gir oss brutalt gode råvarer. Med dette som utgangspunkt, ønsker vi å vise deg hva det Sunnmørske kjøkken kan være. Vi vil gi deg smaksopplevelser der naturen dominerer, og årstider dikterer. Vi håper vi har lykkes med å gi våre produsenter den oppmerksomhet og respekt de fortjener, presentert gjennom teknikker, ingredienser og inspirasjon fra hele verden.

I restauranten serverer vi en meny som er lett å dele, spise litt eller som kan bygges på etterhvert som kvelden utarter seg. Kanskje kommer det flere til eller noen faller fra. Med andre ord ta det litt som det kommer, og slik som det passer best for deg. 

​Du kan også la deg friste av vår sammensatte smaksmeny og bli akkurat passe mett. Alle våre retter er basert på de beste råvarer, inspirert av lokale mattradisjoner og internasjonale impulser. Tilberedt slik vi liker det aller best. ​

Lunsjmeny

lunsj ute på lekteren når været tillater det ellers inne i restauranten

Kveldsmeny

middag i restauranten