Det gamle pakkhuset Apotekergata No. 5 huser i dag en restaurant, en butikk og en bar. Og om sommeren en lekter hvor du kan nyte sol og digg mat.

Apotekergata NO. 5 holder for tiden restauranten og baren stengt som følge av regjeringens nye retningslinjer og tiltak. Butikken holder åpnet som normalt og vi tilbyr matkasser, lunsjretter og delikatesser både til å spise her eller ta med hjem. Se våre matkasser og ta med mat meny.

Den midlertidige nedstengingen varer frem til 1. februar, men vi tar forbehold om at perioden kan bli ytterligere forlenget. Om du har en booking hos oss i gjeldende periode vil du bli kontaktet. Du kan også endre din bestilling direkte i bekreftelsesmailen du har fått eller kontakte oss på hei@apotekergata5.no. Vi beklager ulemper den midlertidige stengingen medfører for våre gjester som har booket hos oss eller har planlagt et besøk i tiden fremover. Vi håper smitte-situasjonen kommer raskt under kontroll og vi gleder oss til vi kan gjenåpne alle våre tilbud og ønske alle våre gjester og ansatte velkommen tilbake.

Åpningstider

mandag - fredag 9-16.30
lørdag - søndag 11-17
Restauranten stengt
Arkivet Bar stengt