Det gamle pakkhuset Apotekergata No. 5 huser i dag en restaurant, en matbar og en cocktailbar. Og om sommeren en lekter hvor du kan nyte sol og skalldyr.

Vi er inne i en utfordrende og vanskelig tid, og det er viktig at vi følger rådene til myndighetene for å hindre spredningen av koronaviruset. Det er beklagelig at vi må informere om at Apotekergata No. 5 ikke kan ta imot gjester som normalt i denne perioden. Men vi vil fortsette å skape matglede, så nå kan du kan kjøpe matkasse hos oss i Apotekergata No. 5. Her får du en restaurantopplevelse hjemme, med gode råvarer og enkle instruksjoner. Matkassen kan hentes eller leveres hjem med Fra Ålesund til Ålesund

Vi vil også være tilstede for å inspirere og holde kontakten i våre sosiale medie kanaler - vi hører gjerne fra dere. Sammen skal vi komme oss gjennom dette, lysere tider er i vente. 

Ta godt vare på hverandre.

Gavekort

Det er dessverre ikke så lett å besøke oss akkurat nå, men å drømme er lett.

Kjøp et gavekort til deg selv, familien, gode venner eller noen du er glad i. Vi ser frem til å ønske dere velkommen til å dele en deilig stund sammen med oss i Apotekergata No. 5.

Bestill gavekort på hei@apotekergata5.no eller ring oss på 70 11 45 00.

Arrangementer

Lærerike smaksopplevelser i hyggelig lag.

Vi legger til arrangementer fortløpende så følg oss her og på Facebook og Instagram.

april

Herrenes aften

torsdag, 16. april, kl. 18.00 - fredag, 17. april, kl. 02.00

Arkivet Bar

Drinker som ikke går på bekostning av maskulinitet. Vi lager kraftige og slagferdige drinker fra de klassiske til nye sofistikerte drinker.

Les mer

Ost & vinkveld

torsdag, 23. april, kl. 18.00 - fredag, 24. april, kl. 02.00

Apotekergata No. 5

Vi serverer skandinaviske oster. Vi anbefaler både rødvin og hvitvin som passer godt til ostene du får servert. Kanskje du vil prøve noe spennende øl?

Les mer
mai

Tropisk aften

torsdag, 7. mai, kl. 18.00 - fredag, 8. mai, kl. 02.00

Arkivet Bar

Ta på en kickass hawaiiskjorte og bli med oss på en chic sommerkveld med Tiki-drinker i Arkivet Bar. Om solen skinner tilbringer vi kvelden ute på Lekteren!

Les mer

17. mai på Lektern

søndag, 17. mai, kl. 12.00 - mandag, 18. mai, kl. 02.00

Apotekergata No. 5

Nå er det endelig snart klart for årets beste dag! Og får vi været på vår side, finnes det ingen bedre dag å innvie Lekteren til Apotekergata No. 5 for sesongen på. Vi inviterer til brunch med skalldyr og bobler, fra klokken 12.00. Vi satser på strålende sol, god stemning og masse fine mennesker - vi gleder oss til å se deg i finstasen!

Les mer

Den internasjonale Chardonnay-dagen

torsdag, 21. mai, kl. 18.00 - fredag, 22. mai, kl. 02.00

Apotekergata No. 5

Chardonnay Dagen (aka #ChardonnayDay eller #ChardDay) blir feiret rundt om I verden. Vi er så fornøyde med at det er satt av en egen dag for å feire en av verdens beste viner. Vi ferier gjerne alle Chardonnay-viner, men denne dagen åpner vi de flaskene Chardonnay vi liker aller best.

Les mer