Det gamle pakkhuset Apotekergata No. 5 huser i dag en restaurant, en butikk og en bar. Og om sommeren en lekter hvor du kan nyte sol og digg mat.

Smittesporing hos Restauranthuset Apotekergata No. 5

Ålesund, 25. oktober 2020

22. oktober testet en av våre ansatte positivt for Covid-19. Denne personen var sist på jobb 19. oktober uten symptomer på smitte. 20. oktober kjente vedkommende symptomer og i henhold til rutiner ble den ansatte testet og satt i isolasjon. Ansatte som hadde vært i kontakt med den smittede ble umiddelbart satt i karantene og testet. Ingen av våre gjester har vært i kontakt med den smittede.

Vi kan i dag bekreftet at alle tester av våre ansatte i karantene er negative, og vi vil dermed åpne som normalt med middag i restauranten fra og med i morgen. Butikken holder åpent med ordinære åpningstider. Servering av lunsj i restauranten vil starte opp igjen fredag denne uken.

Vi ønsker å benytte anledningen til å takke Kommuneoverlegen og Smittevernskontoret for et meget tett og godt samarbeid i forbindelse med smittesporingen. Det er betryggende at våre nøysomme rutiner bidrar til godt smittevern og trygghet for våre gjester og ansatte.

Kveldsmeny

18.00-22.00

Lunsjmeny

12.00-15.00

Julebord

Fra kr 650,- per person

Velg mellom to spennende menyvalg.

Åpningstider

mandag 9-21
tirsdag-fredag 9-late
lørdag 10-late
søndag 10-15