Lunsjmeny

11.30 - 15

Fra Butikken som kan nytes ved vinduet, i restauranten eller som ta med mat.

Caprese

tomat, Buffalo mozzarella, basilikum
225,-

Pulled lamb sandwich

karamellisert løk, coleslaw, tyttebær, koriander
250,-

Blåskjell

med focaccia og aioli
250,-

Sandwich ost og skinke

porchetta fra Idsøe, vellagret ost, aioli, salt, tomat, agurk
120,-

Sandwich vegetar

grillet paprika, balsamicoaioli, semitørket tomat og salat
120,-

Brød med pålegg

et utvalg hermetisk sild/sjømatprodukter, serveres med godt surdeigsbrød
150,-

Kanelknute

45,-

Mangoknute

45,-

Croissant

30,-

Middagsmeny

17-22

I restauranten serverer vi en meny som er lett å dele, og som kan bygges på utover kvelden.

Snacks & forrett

Østers

Mignoette, sitron, hot sauce
1stk 65,- / 6 stk 350,-
bløtdyr, sitrus/sitron

Sjøkreps fra Midsund

Urtesmør, sikrogn, kjernemelk og salat
495,-
laktose, melk, sitrus /sitron, skalldyr

Sikrogn fra Femunden

Blinis, Rørosrømme og gressløk
450,-
fisk, gluten, hvete, laktose, melk

Oksehalekroketter

Sylta sjalottløk, fermentert paprika og pimentomajones
175,-
egg, gluten, laktose, melk

Laks

Kulturmelk, sylta agurk, potet parfait og chips
250,-
fisk, gluten, hvete, laktose, melk, sitrus /sitron

Makrellstørje

Guacamole, røkt majones, wasabi, ponzusaus og blekksprutblekk-chips
245,-
fisk, laktose, melk

Asparges

Beurre blanc på fermentert sellerirot, avruga, baconcrisps, ramsløk og surdeigssmuler
265,-

Grodal oliven

85,-

Hovedretter

Klippfisk

Grønne erter, lardo, ur tomater og bruna smør (tilberedelsestid 25 minutter)
560,-
fisk, laktose, melk, sitrus/sitron

Ytrefilet av lam

Potetterrin, jordskokk, ramsløk, asparges og svart hvitløkssaus
565,-
selleri, sitrus/sitron, laktose, melk, sulfitt

Kveite

Bakt sellerirot, sellerirotpuré, fermentert sellerirot, beurre blanc med røkt silderogn
460,-
fisk, laktose, melk, selleri, sitrus/sitron, sulfitt

Hjemmelaget tagliatelle

Tomat- og paprikasaus, sorte oliven, ansjos, kapers, skjell, botarga og thaibasilikum
435,-
egg, gluten, laktose, melk, sitrus/sitron, skalldyr

4-retters meny:

950,-

Makrellstørje

Guacamole, røkt blåskjell majones, wasabi, ponzusaus og blekksprutblekk-chips
fisk, gluten, sitrus /sitron

Kveite

Bakt sellerirot, sellerirotpuré, fermentert sellerirot, beurre blanc med røkt silderogn
fisk, laktose, melk, selleri, sitrus/sitron, sulfit

Ytrefilet av lam

Potetterrin, jordskokk, ramsløk, asparges og svart hvitløkssaus
selleri, sitrus/sitron, laktose, melk, sulfitt

Kokosnøtt og nyr

Rabarbra sorbet, nyr skum, kokosnøtt krem og sesongens bær
egg, gluten, laktose, melk, sitrus /sitron

Vinpakke

850,-

Ost, spekemat, dessert

Ost og spekematsfjøl

marmelade og knekkebrød
225,-
bygg, egg, gluten, hvete, laktose, melk, sulfitt

Utvalg av ost

marmelade
220,-
laktose, melk

Kokosnøtt og nyr

Rabarbra sorbet, nyr skum, kokosnøtt krem og sesongens bær
195,-
egg, gluten, laktose, melk, sitrus /sitron