Lunsjmeny

11.30 - 15

Fra Butikken som kan nytes ved vinduet, i restauranten eller som ta med mat.

Ukens suppe

serveres med surdeigsbrød
175,-

Cæsar salat

kylling, bacon, parmesan, krutonger
225,-

Biffsandwich

biff, karamellisert løk, chilimajones, syltet agurk
225,-

Sandwich ost og skinke

porchetta fra Idsøe, vellagret ost, aioli, salt, tomat, agurk
120,-

Sandwich vegetar

grillet paprika, balsamicoaioli, semitørket tomat og salat
120,-

Brød med pålegg

et utvalg hermetisk sild/sjømatprodukter, serveres med godt surdeigsbrød
150,-

Kanelknute

45,-

Mangoknute

45,-

Croissant

30,-

Middagsmeny

17-22

I restauranten serverer vi en meny som er lett å dele, spise litt eller mye og som kan bygges på utover kvelden.

Snacks & forrett

Østers

Mignoette, sitron, hot sauce
1stk 65,- / 6 stk 350,-
bløtdyr, sitrus/sitron

Sikrogn fra Femunden

Blinis, Rørosrømme og gressløk
450,-
fisk, gluten, hvete, laktose, melk

Oksehalekroketter

Sylta sjalottløk, fermentert paprika og pimentomajones
175,-
egg, gluten, laktose, melk

Fjellrøye

Kulturmelk, syltet asparges, agurk, fenikkel og surdeigssmuler
250,-
sitrus/sitron, fisk, gluten

Makrellstørje

Guacamole, røkt majones, wasabi, ponzusaus og blekksprutblekk-chips
225,-
fisk, laktose, melk

Skreikjaker

Fermentert kålsaus, grønnkålchips, sylta løk, konfitert purreløk, pastinakk og eplepuré
200,-
egg, fisk, laktose, melk, selleri, sennep

Asparges

Beurre blanc på fermentert sellerirot, avruga, baconcrisps, ramsløk og surdeigssmuler
225,-

Grodal oloven

85,-

Hovedretter

Klippfisk

Grønne erter, lardo, ur tomater og bruna smør (tilberedelsestid 25 minutter)
500,-
fisk, laktose, melk, sitrus/sitron

Ytrefilet av lam

Potetterrin, jordskokk, ramsløk, asparges og svart hvitløkssaus
550,-
selleri, sitrus/sitron, laktose, melk, sulfitt

Fiskesnitzel

Bruna smør, revet pepperrot, poteter og sennepsdressing
450,-
egg, fisk, gluten, laktose, melk, selleri, sennep, sitrus/sitron

Kveite

Bakt sellerirot, sellerirotpuré, fermentert sellerirot, beurre blanc med røkt silderogn
450,-
fisk, laktose, melk, selleri, sitrus/sitron, sulfitt

Hjemmelaget tagliatelle

Tomat- og paprikasaus, sorte oliven, ansjos, kapers, skjell, botarga og thaibasilikum
425,-
egg, gluten, laktose, melk, sitrus/sitron, skalldyr

4-retters meny:

950,-

Skreikjaker

Fermentert kålsaus, grønnkålchips, sylta løk, konfitert purreløk, pastinakk og eplepuré
selleri, sitrus/sitron, egg, fisk, laktose, melk, sennep

Kveite

Bakt sellerirot, sellerirotpuré, fermentert sellerirot, beurre blanc med røkt silderogn
fisk, laktose, melk, selleri, sitrus/sitron, sulfit

Ytrefilet av lam

Potetterrin, jordskokk, ramsløk, asparges og svart hvitløkssaus
selleri, sitrus/sitron, laktose, melk, sulfitt

Sjokolademousse

Brunostis, solbær og yoghurts
egg, nøtter, laktose, peanøtter, melk

Vinpakke

850,-

Ost, spekemat, dessert

Ost og spekematsfjøl

marmelade og knekkebrød
180,-
bygg, egg, gluten, hvete, laktose, melk, sulfitt

Utvalg av ost

marmelade
175,-
laktose, melk

Sjokolademousse

Brunostis, solbær og yoghurt
175,-
egg, laktose, melk, nøtter, peanøtter