Lunsjmeny

11.30 - 15

Fra Butikken som kan nytes ved vinduet, i restauranten eller som ta med mat.

Ukens suppe

serveres med surdeigsbrød
175,-

Cæsar salat

kylling, bacon, parmesan, krutonger
225,-

Biffsandwich

biff, karamellisert løk, chilimajones, syltet agurk
225,-

Sandwich ost og skinke

porchetta fra Idsøe, vellagret ost, aioli, salt, tomat, agurk
120,-

Sandwich vegetar

grillet paprika, balsamicoaioli, semitørket tomat og salat
120,-

Brød med pålegg

et utvalg hermetisk sild/sjømatprodukter, serveres med godt surdeigsbrød
150,-

Kanelknute

45,-

Mangoknute

45,-

Croissant

30,-

Middagsmeny

17-22

I restauranten serverer vi en meny som er lett å dele, spise litt eller mye og som kan bygges på utover kvelden.

Snacks & forrett

Østers

Mignoette, sitron, hot sauce
1stk 65,- / 6 stk 350,-
bløtdyr, sitrus/sitron

Sikrogn fra Femunden

Blinis, Rørosrømme og gressløk
450,-
fisk, gluten, hvete, laktose, melk

Gordal oliven

85,-

Oksehalekroketter

Sylta sjalottløk, fermentert paprika og pimentomajones
175,-
egg, gluten, laktose, melk

Okse-carpaccio

Sort hvitløk, kapers, parmesan og 10 år balsamico
250,-
egg, laktose, melk, sulfitt

Makrellstørje

Guacamole, røkt majones, wasabi, ponzusaus og blekksprutblekk-chips
225,-
fisk, laktose, melk

Skreikjaker

Fermentert kålsaus, grønnkålchips, sylta løk, konfitert purreløk, pastinakk og eplepuré
200,-
egg, fisk, laktose, melk, selleri, sennep

Hovedretter

Klippfisk

Grønne erter, lardo, ur tomater og bruna smør
500,-
fisk, laktose, melk, sitrus/sitron

Hjort

Kålrot, gresskarpurré, sennepschips og tyttebær demiglace
550,-
laktose, melk, selleri, sulfitt

Schnitzel på torskebuk

Bruna smør, revet pepperrot, poteter og sennepsdressing
450,-
egg, fisk, gluten, laktose, melk, selleri, sennep, sitrus/sitron

Torsk

Gulrotpurré, ørretrogn, sandefjordsmør, tamarindglasert gulrot, selleri og fenikkel crudite
450,-
fisk, laktose, melk, selleri, sitrus/sitron

Hjemmelaget tagliatelle

Skalldyrsaus, skalldyr, nduja, squash og konfitert hvitløk
425,-
egg, gluten, laktose, melk, sitrus/sitron, skalldyr

4-retters meny:

950,-

Makrellstørje

Guacamole, røkt majones, wasabi, ponzusaus og blekksprutblekk-chips
fisk, laktose, melk, sitrus /sitron

Torsk

Gulrotpurré, ørretrogn, sandefjordsmør, tamarindglasert gulrot, selleri og fenikkel crudite
fisk, laktose, melk, selleri

Hjort

Kålrot, gresskarpurré, sennepschips og tyttebær-demiglace
laktose, melk, selleri, sulfitt

Sticky toffee pudding

Nyr-is og karamellsaus
egg, gluten, laktose, mandler, melk

Wine pairing

850,-

Ost, spekemat, dessert

Ost og spekematsfjøl

marmelade og knekkebrød
180,-
bygg, egg, gluten, hvete, laktose, melk, sulfitt

Utvalg av ost

marmelade
175,-
laktose, melk

Sticky toffee pudding

Nyr-is og karamellsaus
175,-
egg, gluten, laktose, mandler, melk

Petit four

konfekt fra Sverre Sætre
150,-