Her trenger du hverken å bestille bord eller å stryke skjorten for å komme innom.
I denne matbaren serverer vi snacks og à la carte meny fra restauranten No. 5. Du finner selvsagt også drinkene fra Arkivet Bar.

Oftere enn sjeldent inviterer vi til ulike happenings her, så følg med i arrangementskalenderen vår. 

Snacks

Fjord

norske stillehavsøsters, eple
40,- stk / 200,- 6 stk

Fjord

sjøkrepshale "kraft", Ingefær, tamarind, miso
150,- per stk

Lavland

Kyllinglever, morkel, tyttebær
75,-

Fjære

krabbekake, chilimayo, katsuobushi
75,-

Småretter

Fjell

helstekt rype, brioche, tyttebær, kål
300,-

Ferskvann

fjellørret, potet, rørosrømme, løk
200,- hel filet /100,- halv filet

Fjord

sei, østers, dill, gulrot
150,-

Beitemark

lokale oster, kvede, brioche
175,-

Hovedretter

Beitemark

"rossini", oksehaler, tørrmodna ytrefilet, madeira
365,-

Dypet

dagens fisk, brokkoli, mandel, potetpure
350,-

Dessert

Hagen

solbæis, lakris, vannbakkels
100,-

Skogen

steinsopp, sjokolade, hasselnøtter
125,-

Søtt til kaffen

40,-

Kaviar

Iskald vodka& Rossini BAAERI Prestige

300,-

Skje med BAERII

150,-

Rossini BAERII Prestige

30 gram
600,-

Rossini BAERII Prestige

50 gram
800,-

Rossini Gold Selection

30 gram
700,-

Rossini Gold Selection

50 gram
900,-

Rossini Oscietra Gold

50 gram
1 000,-

Kalix løjrom

50 gram
400,-
All rogn og kaviar serveres med sveler, rørosrømme, sjalottløk og gressløk.

Vi legger til arrangementer fortløpende så følg oss her og på Facebook og Instagram.

mars

Fine wine & snacks for a penny

torsdag, 21 mars. 18.00, Butikken

Lagerrydding - vi serverer et utvalg fine viner på glass til reduserte priser med snacks.

Kaviar smaking

torsdag, 28 mars. 18.00, Butikken

En skje av Rossini Gold Selection, Rossini Oscietra Gold, Kalix Løjrom og Rognkjeksrogn serveres med svele, rørosrømme og løk. Kr 450,- per person.

Åpen mandag-lørdag 18-22 Menyen kan endres etter tilgang på råvarer. Ingen bordreservasjoner - drop in only.