Her trenger du hverken å bestille bord eller å stryke skjorten for å komme innom.
I denne matbaren serverer vi snacks og à la carte meny fra restauranten No. 5. Du finner selvsagt også drinkene fra Arkivet Bar.

Oftere enn sjeldent inviterer vi til ulike happenings her, så følg med i arrangementskalenderen vår. 

Meny

Menyen i matbaren Butikken er en smak av hva du vil få servert i restauranten vår No. 5. Endringer kan forekomme grunnet tilgjengelighet.

Snacks

Fjord

norske stillehavsøsters, eple
40,- stk / 200,- 6 stk

Fjord

sjøkrepshale "kraft", Ingefær, tamarind, miso
150,- per stk

Lavland

Kyllinglever, morkel, tyttebær
75,-

Fjære

krabbekake, chilimayo, katsuobushi
75,-

Småretter

Fjell

helstekt rype, brioche, tyttebær, kål
300,-

Ferskvann

fjellørret, potet, rørosrømme, løk
200,- hel filet /100,- halv filet

Fjord

sei, østers, dill, gulrot
150,-

Beitemark

lokale oster, kvede, brioche
175,-

Hovedretter

Beitemark

"rossini", oksehaler, tørrmodna ytrefilet, madeira
365,-

Dypet

dagens fisk, brokkoli, mandel, potetpure
350,-

Dessert

Hagen

solbæis, lakris, vannbakkels
100,-

Skogen

steinsopp, sjokolade, hasselnøtter
125,-

Søtt til kaffen

40,-

Kaviar

Iskald vodka& Rossini BAAERI Prestige

300,-

Skje med BAERII

150,-

Rossini BAERII Prestige

30 gram
600,-

Rossini BAERII Prestige

50 gram
800,-

Rossini Gold Selection

30 gram
700,-

Rossini Gold Selection

50 gram
900,-

Rossini Oscietra Gold

50 gram
1 000,-

Kalix løjrom

50 gram
400,-
All rogn og kaviar serveres med sveler, rørosrømme, sjalottløk og gressløk.

Vi legger til arrangementer fortløpende så følg oss her og på Facebook og Instagram.

september

Fine wine & snacks for a penny

torsdag, 12 september. 18.00, Butikken

Lagerrydding - vi serverer et utvalg fine viner på glass til reduserte priser med snacks.

Ost & vinkveld

torsdag, 19 september. 18.00

Vi serverer 5 norske oster med godt tilbehør for kr 200,- per person. Vi anbefaler både rødvin og hvitvin som passer godt til ostene du får servert. Kanskje du vil prøve noe spennende øl?

Åpen mandag-lørdag 18-22 Menyen kan endres etter tilgang på råvarer. Ingen bordreservasjoner - drop in only.