Arkivet Bar

Et håndplukket utvalg av det beste vi har funnet innen vin, øl, champagne, brennevin og cocktails.

Arkivet Bar henter navnet sitt fra den lokale kjøpmannen Peder Devold, som i det herrens år 1907 hadde kontoret sitt på denne adressen. 

Selve lokalet som baren ligger i nå, var til dels den gang arkivet hans. I vår tid har dette blitt et etablissement som tar det håndverket bak gode drinker og cocktails på alvor.

Vårt tips er å ikke bestemme seg for hva du vil ha å drikke før du går inn døren, men å ta deg tid til å fortelle bartenderen hva du liker og la deg overraske av en drink du ikke visste at du likte eller en gang eksisterte. Vi vet at det kan krever litt overbevisning, men vi lover at det lønner seg. 

Smakinger

Vi tilbyr spennende smakinger av 5 øl, vin eller cocktails til kr 450,- per person.  Med et håndplukket utvalg tilbyr vi gode smaker, ny kunnskap og trivelig selskap i hyggelige omgivelser.


Ta med gjengen på vorspiel i Apotekergata No. 5

Åpningstider

Arkivet Bar er stengt som følge av regjeringens nye retningslinjer og tiltak. Den midlertidige nedstengingen varer frem til 18. januar, men vi tar forbehold om at perioden kan bli ytterligere forlenget. stengt