Lunsj

Fra mandag til lørdag serveres sommerens à la carte lunsjmeny i restauranten eller ute på lekteren. Hele uken får du ferske bakevarer og påsmurt fra Butikken.

Á la carte

Mandag til lørdag 11.30–15. Nytes i restauranten eller på lekteren

Cæsarsalat

Servert med brød og aioli
250

Kremet fiskesuppe

Blåskjell, dagens fangst, grønnsaker, brød og aioli
220

Norske reker

Servert med brød, aioli og sitron
250

Toast Skagen

Toast med Skagensalat, ramsløk aioli, dill og sitron
225

Panna cotta

Sesongens bær, krystallisert hvit sjokolade
180

Lunsj fra Butikken

Hver dag 9-17. Nytes i kaffebaren, restauranten eller på lekteren.

Sandwich ost og skinke

porchetta fra Idsøe, vellagret ost, aioli, salat, tomat, agurk
120,-

Sandwich vegetar

grillede grønnsaker, balsamicoaioli, ost, semitørket tomat og salat
120,-

Brød med pålegg

et utvalg hermetisk sild/sjømatprodukter, serveres med godt surdeigsbrød
165,-

Kanelknute

55,-

Bringebærbolle med vaniljekrem

55,-

Croissant

40,-

Middag

18–22

Velg fra vår á la carte-meny eller nyt en 4-retters satt sammen av vår kjøkkensjef.

Snacks & forrett

Østers

Mignonette, sitron, hot sauce
1stk 65,- / 6 stk 350,-
bløtdyr, sitrus/sitron

Sikrogn fra Femunden

Blinis, Rørosrømme og gressløk
450,-
fisk, gluten, hvete, laktose, melk

Sjøkreps

Grillet romanosalat og XO-saus
520,-
fisk, laktose, sitrus /sitron, skalldyr

Hvit asparges

Hollandaise, ørretrogn, karamellisert gjær og ramsløk
270,-
egg, fisk, laktose, sitrus /sitron, skalldyr

Oksetartar

Fermentert reddik, eggeplommekrem og sikrogn
260,-
egg, fisk, sennep, sitrus /sitron

Kongemakrell sashimi

Wakame, brunet smør soya, chili, sprø sjalottløk og wasabi-avocadokrem
250,-
fisk, laktose, soya

Ost- og spekematsfjøl

Marmelade og knekkebrød
225,-
laktose, melk, sulfitt

Grodal oliven

85,-

Hovedretter

Breiflabb

Røkt kål, hummer bisque, eple og fenikkel
460,-
fisk, laktose, sitrus /sitron, skalldyr

Klippfisk

Grønne erter, lardo, ur-tomater og brunet smør
560,-
fisk, laktose, melk, sulfitt

Lam

Grønn asparges, jordskokkpuré, fermentert hvitløksaus og hasselbackpotet
580,-
laktose, sitrus /sitron, sulfitt

Ramsløk risotto

Sylta hvit asparges, ricotta, grillet ramsløk, grønn asparges crudité og Grana Padano
460,-
laktose, pinjekjerner, sitrus /sitron

4-retters meny:

975,-

Kongemakrell sashimi

Wakame, brunet smør soya, chili, sprø sjalottløk og wasabi-avocadokrem
fisk, laktose, soya

Breiflabb

Røkt kål, hummer bisque, eple og fenikkel
fisk, laktose, sitrus /sitron, skalldyr

Lam

Grønn asparges, jordskokk puré, fermentert hvitløksaus og hasselbackpotet
laktose, sitrus /sitron, sulfitt

Rabarbra og yoghurt

Nyr-krem, gran, komprimert rabarbra, jordbær og hvit sjokoladeganach
gluten, laktose

Vinpakke

850,-

Dessert

Utvalg av ost

Marmelade og knekkebrød
220,-
laktose, melk

Rabarbra og yoghurt

Nyr-krem, gran, komprimert rabarbra, jordbær og hvit sjokoladeganach
195,-
gluten, laktose

Petit four 4 biter

110,-